Які велозапчастини знадобляться новачкам для поїздок на великі відстані?

26 липня 2023

Ваше рішення купити велосипед дуже правильне, тепер у вас буде ще більше цікавого досвіду, приємних пригод, гарних емоцій. Активна їзда на транспорті корисна для фізичного та психічного здоров’я, проте не слід забувати, що повсякденне чи інтенсивне користування велосипедами призводить з часом до рішення апгрейдити свій ровер, удосконалити його або… зробити екстрений ремонт. Щоб все це реалізувати чи навіть кинути собі виклик в організації справжнього марафону, вам будуть потрібні деякі велозапчастини. Пропонуємо корисну інформацію про низку актуальних, важливих та цікавих запчастин до роверів.

 

Які деталі для велосипеда будуть у пригоді для поїздок на великі відстані за рекомендаціями від Вествело

Хочемо нагадати, що маршрути десь від 50 км вимагають від велосипедистів підготовки та наявності певних навичок. Отже, слід підготуватися та поступово збільшувати відстані ваших велопрогулянок. А досвід покаже, які вам для цього знадобляться деталі для велосипеда. Корисно мати оптимальний для активної їзди набір інструментів і запчастин до ровера, які виконуватимуть низку завдань. Деякі необхідні для термінового ремонту, деякі — для забезпечення комфорту, інші — для вдосконалення вашого транспорту та підвищення рівня безпеки.

запчастини до роверів Вествело

Фахівці Вествело пропонують ось такий перелік:

  • Комфорт, впевненість та безпеку гарантує корисний універсальний інструмент — мультитул. Це багатофункційний засіб для виконання ремонту, регулювання й налагодження запчастин. Він дуже компактний, а тому не займає багато місця в кишені чи багажнику. Варто купити мультитул високої якості, що ви можете легко зробити в інтернет-магазині Вествело.
  • Без запасних камер вам точно не обійтися, адже трапитися може будь-яка ситуація. Проколів не хоче ніхто, проте для надійності та впевненості важливо додатково купити велосипедні камери. Підібрати їх досить просто: подивіться на інформацію на ваших покришках — там вказано розмір та інші характеристики, наприклад, до якого рівня треба накачувати колеса.
  • Істотно підвищити безпеку та можливість продовжити поїздку допомагає комплект клею та латок — це недорого, користуватися таким набором просто, він буде завжди в пригоді під час екстреної ситуації.
  • Під час заміни камер корисні бортувальні лопатки. Подібні інструменти допомагають комфортно та швидко виконувати роботу, без проблем зняти покришку й вставити її назад.
  • Коли ви думаєте, які ще слід купити запчастини до ровера, згадайте про важливу складову велосипеда — ланцюг. Не обов’язково мати додатковий, а ось замок ланцюга замовити корисно. Якщо ви не знаєте, як вибрати такий елемент, звертайтеся до фахівців магазину велозапчастин Westvelo — вони допоможуть вибрати замок відповідно параметрам вашого ланцюга.
  • Наостанок виникає питання — куди все це складати? Рішення просте — вам слід купити велосумку на раму, щоб мати все потрібно та возити з собою комфортно. Можна вибрати інший варіант на ваш смак в нашому магазині, ми пропонуємо різноманітні сумки й багажники високої якості.

Наш магазин деталей для велосипеда допоможе зібрати повноцінний набір всіх необхідних речей. За потребою в допомозі під час вибору звертайтеся до менеджерів Вест Вело, які є досвідченими фахівцями.

Westvelo — маркет, де вигідно купити велозапчастини для ваших активних та тривалих поїздок

деталі для велосипеда West velo

 

Базовий набір деталей та інструментів допоможе вам залишатися впевненими в комфорті й безпеці незалежно від обставин. Якщо ви активний велосипедист, вам знадобиться розширити низку подібних деталей та аксесуарів, при тому кожен власник ровера має індивідуальні потреби, які часто залежать від стилю їзди й виду транспорту. Зручно та вигідно купити велозапчастини різного призначення в магазині westvelo.com.ua, адже ми зібрали для вас величезну колекцію високоякісних товарів за привабливими цінами. В маркеті Вествело вам завжди раді, наші консультанти допоможуть вибрати потрібні товари. А ще ми пропонуємо вигідну можливість купити деталі до велосипеда оптом, що зацікавить гуртовиків — представників бізнесу, власників велокрамниць. Вествело — центр велосвіту.

keyboard_arrow_up