Які велоаксесуари потрібні для їзди на велосипеді у дощовий день?

7 грудня 2023

Погода мінлива у будь-яку пору року, й кожен велосипедист має бути підготовленим до велопоїздок в негоду. В цій статті розкажемо, які аксесуари до ровера потрібні для велопрогулянок у дощовий день. 

купити крила на велосипед

Які корисно купити аксесуари для велосипеда, щоб комфортно їздити в дощовий чи туманний день 

Запорукою безпечної їзди в негоду на велосипеді стане збереження збалансованої посадки в поєднанні з плавністю пересування: слід рівномірно крутити педалі, а гальмування виконувати обережно, легко натискаючи на ручки. Велосипедистам, які планують активно користуватися велотранспортом під час несприятливих погодних умов , корисно купити аксесуари для велосипеда, котрі допоможуть відчувати впевненість навіть під час поїздок. Такими аксесуарами до велосипеда є:

світло для велосипеда

  • Спорядження — велошоломи та водонепроникний одяг. Шоломи слід вибирати за розміром,але дизайн потрібно підібрати на свій смак. Також велошоломи відрізняються за стилями їзди велосипедистів: фулфейс, трейловий тип, казанки для екстремального катання, трекінгові та шосейні види — для кращої аеродинаміки. 
  • Крила — корисні аксесуари до велосипеда, які захищають як велосипедиста, так і велодеталі від вологи та бруду. Для міських роверів краще купити крила на велосипед повнорозмірного стаціонарного виду, для спортивних та гірських — широкі швидкознімні велокрила.
  • Велосвітло забезпечує якісну видимість під час руху в дощовий день та туману. На кермо потрібно встановити яскраве біле світло для велосипеда. Моделі ліхтарів з миготінням червоного світла встановлюються на задній частині ровера. 
  • Світловідбивачі — елементи безпеки. Це невеликі аксесуари, які відбивають світло інших джерел — наприклад, фар автівок. Завдяки такій властивості велосипедиста видно на дорозі навіть за умов поганого освітлення у дощовий день. 

Ви можете вигідно купити аксесуари на велосипед в онлайн магазині Вест вело. В нашому асортименті представлені сучасні велоаксесуари від перевірених виробників. 

 

 

Вигідно велоаксесуари купити оптом в спеціалізованому магазині - Вествело

Перелічені аксесуари до велосипедів будуть в пригоді для активних велосипедистів, які планують їздити на роверах навіть у дощові дні. Ми пропонуємо ці велоаксесуари купити оптом і вроздріб в нашому спеціалізованому веломагазині Вествело: 

  • в нас широкий асортимент якісних, ретельно перевірених аксесуарів різних брендів для всіх типів велосипедів;
  • ціни на наші велотовари привабливі та доступні для всіх клієнтів;
  • ми гарантуємо своєчасне доставлення замовлень незалежно від обсягів. 

 

Також цікавоГотуйтесь до зимового сезону разом з Вествело та купуйте якісні санки для всієї сім'ї

 

West velo — вигідні оптові пропозиції на велоаксесуари, попит на які особливо високий в сезон дощів, а це є важливим фактором успішності велобізнесу. Потрібно розширяти асортимент магазину велотоварів такими велоаксесуарами оптом у Києві Одесі, Львові та в інших куточках України. В період дощів покупці постійно звертаються до веломагазинів з потребою придбати корисні велоаксесуари, які мають бути функціональними, надійними та відповідними до конкретного типу велосипеда. Якісні аксесуари для велосипеда купити оптом в Харків та в інших містах України з доставленням ви завжди можете в нашому інтернет-магазині велотоварів ВЕСТВЕЛО. 

Підготувавшись до сезону дощів, кожен велосипедист буде готовий без дискомфорту користуватися своїм ровером. Розширюючи асортимент веломагазину відповідною велопродукцією, ви привертаєте увагу зацікавлених клієнтів та робите свій бізнес успішним.

keyboard_arrow_up