Які велоаксесуари подарувати велосипедисту? - підбірка WestVelo

Купити корзину для велосипеда недорого в постачальника Вествело

Для велосипедистів важливим є те, щоб всі велоаксесуари, які вони використовують, були не лише якісними, а й практичними та функціональними. Також не менш важливу роль відіграє те, чи забезпечують велосипедні аксесуари належну безпеку під час кермування ровером. Якщо ви шукаєте справді корисний подарунок для велосипедиста, ми пропонуємо вам замовити якісні велоаксесуари за доступною ціною на Вествело. 

Які варто купити велосипедні аксесуари  на подарунок для велосипедиста?

Коли маєте намір зробити хороший подарунок велолюбителю, ми рекомендуємо звернути увагу на такі аксесуари для велосипедів:

  1. Багажники та кошики. Ці велоаксесуари роблять ровер практичнішим і функціональнішим, адже завдяки їм велосипедист може відправлятися в комфортні подорожі, здійснювати покупки і перевозити різноманітні вантажі. Багажники, залежно від способу кріплення, бувають стаціонарними та консольними. Найнадійнішими вважаються стаціонарні, адже вони кріпляться на задні пір'я рами у 4 місцях. Щодо консольних моделей, то такі багажники можна брати з собою і відправлятися з ними по магазинах чи в інших справах. Корзина для велосипеда може виготовлятись із різних матеріалів, найпоширенішими вважаються варіанти з алюмінію, сталі, пластика та лози.
  2. Насоси та комплектуючі. Коли потрібно підкачати шину в дорозі чи перед відправленням у велопоїздку, знадобиться насос для вело. Він вважається не просто корисним доповненням, а необхідністю, особливо тоді, коли управління ровером здійснюється по пересіченій місцевості, дорогах з ямами та вибоїнами. Якщо ви шукаєте насос на подарунок, ми радимо звернути увагу на такі моделі: підлогові, ручні, ніжні й електричні. Найбільш ергономічними вважаються ручні й електричні моделі - вони не займають багато місця, тому їх можна брати з собою у велопоїздку.
  3. Велосипедні замки. Щоб подбати про безпеку ровера і його надійний захист від крадіжки, як подарунок велолюбителю ми радимо купити замок на велосипед. Залежно від типу кріплення та форми, він буває U-подібним, у вигляді ланцюга чи троса, пластинчастим чи на блокіраторі. Класикою вважаються моделі у формі троса чи ланцюга, а найнадійнішими - U-подібні чи на блокіраторі. 

замовити підніжку до ровера в магазині Вествело

купити замок для велосипеда в інтернет-магазині велотоварів Вествело

  1. Тримачі телефона, велосумки, стяжки. Такі велоаксесуари вважаються зручним і стильним доповненням. До прикладу, тримач для телефона на велосипед дозволяє розмістити гаджет на кермі, він може бути виконаний із пластика чи алюмінія. Велосумка - це стильний велоаксесуар, що дає змогу раціонально скласти всі необхідні речі. Стяжки теж знадобляться у тому випадку, коли власник ровера часто перевозить багажі різних габаритів.
  2. Підніжки. Ці велоаксесуари призначені для зручного паркування ровера при відсутності опори, вони можуть кріпитися по центру чи на задні пера. Такий подарунок вважається доволі практичним і корисним, тому велолюбителю неодмінно стане в пригоді та допоможе, не пошкоджуючи рами, припаркувати ровер.
  3. Велокомп'ютери. Це девайси, які допомагають аналізувати певні показники. Вибір відповідного гаджета залежить, перш за все, від інтересів велолюбителя. До прикладу, якщо він стежить за своїм здоров'ям, подаруйте йому гаджет з відображенням використаних калорій чи пульсометр для визначення пульсу. Любителі подорожей на ровері неодмінно оцінять велотрекер, який здатен визначити поточне місцезнаходження та допомагає добратись до певного пункту. До традиційного різновиду велокомп’ютерів належать спідометри, що показують середню чи наявну швидкість велосипедиста.

Якщо маєте намір замовити аксесуари для вело на подарунок, WESTVELO допоможе здійснити правильний вибір, адже у нас представлено безліч велотоварів на будь-який смак і для різних цілей.

Плануєте велоаксесуари купити на подарунок чи оптом - оберіть онлайн-магазин WestVelo!

Незалежно від того, для кого обираються аксесуари до ровера, досвідченого велосипедиста чи любителя, кожен буде задоволений їх отримати. Велоаксесуари інтернет-магазин Westvelo пропонує виключно відмінної якості провідних виробників. До речі, здійснити замовлення у нас ви можете не тільки для подарунка близькій людині, а й для власного веломагазину, обравши вело товари оптом. Доставляються велоаксесуари в Київ і по всій Україні кур'єрськими службами, а якщо вам потрібні аксесуари на ровер у Львові і інших регіонах Заходу України, то ми доставляємо їх на власному транспорті. Купуйте корисні велоаксесуари на подарунок чи замовляйте їх оптом, адже вони стануть запорукою комфорту та безпеки велосипедиста!

keyboard_arrow_up