Які переваги має складний велосипед? Огляд Вествело

5 червня 2024

В умовах активного темпу життя дедалі більших обертів набирає складний велосипед. Такий тип ровера ідеально підходить для зберігання у невеликих квартирах, також його доволі часто беруть з собою у велоподорожі. Завдяки тому, що велосипед складний оснащений однотрубною рамою, він вважається надзвичайно компактним, його можна скласти навпіл, зручно переносити в руках, перевозити у громадському транспорті чи зберігати вдома. Розгляньмо основні причини, чому варто складний велосипед купити та які переваги він має.

Чому інтернет-магазин Вествело радить обрати складний велосипед? Його переваги та відмінні особливості. 

Ми, український постачальник велосипедів West velo, пропонуємо вам звернути увагу на складні моделі роверів, які належать до екозасобів пересування. Вони легкі, зручні та надзвичайно компактні, що робить їх практичними у повсякденному використанні. За допомогою таких велосипедів вам вдасться покращити загальне самопочуття та завжди організовувати цікаве дозвілля. До їх основних переваг хочемо віднести:

  1. Компактність. Такі моделі роверів легко та швидко складаються вдвоє, вони не вимагають застосування додаткових інструментів внаслідок оснащення надійним і ергономічним механізмом складання/розкладання. 
  2. Зручність. Навіть при відсутності ліфта ви можете без докладання серйозних зусиль занести складний велосипед на останні поверхи багатоквартирних будинків. Також цей тип ровера актуально брати з собою у велоподорожі громадським транспортом чи легковими авто. 
  3. Безпечність. Ми радимо купити розкладний велосипед ще й тому, що він не вимагає пошуку велопаркінгу. А завдяки тому, що ви можете його носити з собою, завжди почуватиметесь в безпеці та не хвилюватиметись за ровер, коли виникає потреба залишити його на тривалий час.
  4. Практичність. Щоб ровер приносив  не лише задоволення, а й користь, чудовим рішенням стане велосипед складний купити з корзиною чи невеликим багажником. До прикладу, зверніть увагу на міський велосипед зі складною рамою 24 ST Corso «ADVANCE» AD-24003 або 24 ST Corso «ADVANCE» AD-24715. Окрім місткої, проте візуально компактної корзини, ці моделі роверів оснащені зручними підніжками для створення надійної опори.

Це вагомі причини, чому слід купити розкладний велосипед, адже такий тип ровера вам неодмінно знадобиться у повсякденному житті та приноситиме користь вашому здоров'ю.

Купити велосипед який складається в магазині велотоварів Вествело

Купити компактний складний велосипед недорого в постачальника Westvelo

В спецмагазині WestVelo ви можете складний велосипед купити як у роздріб, так і гуртом!

Ми - інтернет-магазин Вествело, який піклується про ваш комфорт в умовах активного темпу життя, тому в нашому каталозі представлені зручні, практичні, ергономічні та надійні складні ровери провідних брендів. У нас ви також можете вдало розширити асортимент власного веломагазину - для таких цілей ми пропонуємо купити велосипеди оптом на найвигідніших умовах. Доставлення здійснюються по всій Україні, тому якщо ви маєте намір купити складний велосипед в Києві чи інших регіонах, формуйте замовлення онлайн або за телефоном. Коли потрібно велосипеди складні купити Львів і в інші міста на Заході України, то їхнє доставлення виконується нашим власним транспортом. 

Замовити якісні складні велосипеди оптом в інтернет-магазині WESTVelo - це чудова можливість зробити свій велобізнес успішним, пропонуючи клієнтам якісні та практичні ровери. А чому б не придбати складний велосипед для особистих потреб, адже його так зручно транспортувати.  Обирайте топові моделі роверів у нас - а якщо виникли запитання, звертайтесь до наших кваліфікованих менеджерів! Ми завжди раді допомогти знайти велосипед, що стане у пригоді та зробить ваші велопоїздки максимально приємними!

keyboard_arrow_up