Яке воно, зручне сидіння для велосипеда?

22 листопада 2023

Користуватися комфортним сидінням для велосипеда — суцільне задоволення, адже зручність посадки істотно впливає на загальний комфорт велопрогулянок та можливість без проблем й негативних відчуттів долати великі відстані. 

як вибрати сідло для велосипеда

Комфортне сідло велосипедне: за якими критеріями слід вибрати й купити потрібну модель велосідла

Для тривалих велопрогулянок та комфортної їзди по складній місцевості сідло велосипедне повинне бути зручним і правильно обраним під модель велосипеда. Купити комфортне сидіння — важливе завдання велосипедиста. Втім, це може трохи ускладнити завдання вибрати сідла для велосипедів. Щоб кожному велосипедисту було якомога простіше досягти своєї мети — купити гарне сідло, ми — фахівці інтернет-магазину велотоварів Вествело — готові допомогти та надати поради, як правильно вибрати велосідло до вашого ровера. 

Почнімо з того, що сідла для велосипедів мають особливі властивості:

  • розмір, який слід розрахувати перед покупкою, при тому особливу увагу корисно звернути на ширину — вона відповідна відстані між сідничними кістками;
  • форму, яка залежить від стилю їзди;
  • матеріал, якій може бути натуральним, штучним, комбінованим;
  • амортизація, завдяки якій значно підвищується комфорт. 

 

Також цікавоТРИ аргументи чому якісні велозапчастини - ключовий аспект успішних продажів вашого веломагазину

 

В асортименті West Velo ви можете знайти різноманітні моделі вело сідла, визначивши характеристики, які підходять для вашого велосипеда. Наприклад, обираючи, дитяче сидіння на велосипед слід вибрати модель, відповідно до віку дитини. Якщо вам треба купити сідло на велосипед гірського виду, краще обирати міцні шкіряні або пластикові моделі зі сталевими рейлами, при тому сидіння не повинно бути м’яким. Проте м’яке сидіння для велосипеда на пружинах — чудовий вибір для міських роверів. Для трекових та шосейних велосипедів підходять аеродинамічні та легкі велосідла. 

 сідло для велосипеда дитяче

Нагадаємо, що коли ви хочете купити дитяче сидіння на велосипед або вибрати модель для гірських та міських роверів, корисно також заздалегідь ознайомитися з правилами налаштування кожного сидіння. Адже важливим є не лише питання, як вибрати сідло для велосипеда, а також правильність посадки велосипедиста на ровері. У кожного стилю їзди вона індивідуальна:

  • важливо відкоригувати положення сидіння по висоті, нахилу та розташуванню відносно підсильної труби;
  • висота має бути такою, щоб нога в коліні була майже прямою в нижньому положенні педалі;
  • паралельне землі розташування сідла поширене, але цей пункт доволі індивідуальний;
  • правильне положення вперед/назад — запорука комфорту.

Зручні та якісні велосідла на westvelo.com.ua — ваш вдалий вибір, адже в нас ще й дуже вигідні ціни та привабливі умови для гуртових замовників. Якщо вам потрібно сідло на велосипед купити оптом, реєструйтеся на нашому сайті та обирайте різноманітні моделі, які ми швидко доставимо. Ми відправимо сідла для велосипедів оптом у Харків, Київ, Одесу чи інше місто. 

 

 

Пропонуємо вигідно купити сідло для велосипеда оптом в магазині Вествело

Комфортним має бути сідло для велосипеда дитяче, й кожна доросла модель обов’язково повинна бути зручною та правильно налаштованою. Це запорука відсутності дискомфорту навіть під час довготривалих велопоїздок. Вигідно купити сідло для велосипеда оптом та вроздріб ви можете у нас в магазині Вествело, де представлено велике різноманіття моделей за формою, розмірами та матеріалами. 

Гуртовим замовникам вигідно співпрацювати з нами завдяки привабливим цінам на якісну велопродукцію та можливості будувати стабільні ділові відносини для успішної роботи велокрамниць. Замовляйте велосидіння опт в Одесі, Києві, Харкові чи в іншому місті України — ми гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. 

Ми добре знаємо, як правильно вибране сідло на велосипед впливає на комфорт велопрогулянки. Вествело — досвідчений оптовий магазин велотоварів, який приділяє увагу кожній велодеталі.

keyboard_arrow_up