Як правильно відрегулювати велосипед та які велозапчастини для цього потрібні?

4 грудня 2023

Правильне регулювання деталей для велосипеда — запорука його ефективності під час руху. Важливо почати налагоджувати велосипедні елементи заздалегідь — при підготовці до сезону активної їзди. У цій статті розглянемо, які велозапчастини потрібні для підготовки велосипеда до весняно-літнього сезону та як правильно їх відрегулювати. 

купити велозапчастини оптом

Основні запчастини до велосипеда, що потрібні до активного велосезону: які купити професійні велозапчастини для вдалої підготовки?

Регулювання велодеталей — важливий етап підготовки ровера до майбутнього активного сезону. Під час цього етапу важливо придбати необхідні запчастини до велосипеда, наприклад, ті, що були пошкоджені або стали непридатними, а купити професійні велозапчастини слід відповідно виду ровера та його характеристикам. Ось які деталі для велосипеда найчастіше потребують заміни:

  • елементи гальмівної системи — троси, поршні;
  • перемикачі швидкостей;
  • педальна група — шатуни, педалі;
  • камери та покришки. 

Правильно підготувати свій велосипед можна таким чином:

запчастини до велосипеда оптом

  • Відрегулювати висоту та комфортне для велосипедиста положення велосідла. Якщо велосипедист може ставити ноги на педалі таким чином, що вони в колінах майже випрямлені, це правильна висота велосідла. Якщо старе сідло та елементи його кріплення пошкоджені, краще купити нове, обравши модель відповідно до стилю їзди та статі велосипедиста. 
  • Регулювання велосипедного керма виконується також нескладно: руки повинні легко дотягуватися до велокерма, при тому лікті мають бути трохи зігнутими. Якщо на кермі з'явилися тріщини, слід замінити ці деталі для велосипеда. 
  • Потрібно уважно перевірити роботу велодеталей, які входять до гальмівної системи. Троси мають бути правильно натягнутими, а поршні повинні без проблем стискатися. Ці запчастини до велосипеда потребують догляду та змащення рухомих складових. Якщо в них закінчується ресурс, краще купити нові для безпеки під час їзди на велосипеді. 
  • Обов'язково слід перевірити функціональність трансмісії: ланцюга, педалей, шатунів, перемикачів, задніх зірок. Деталі треба очищати, змащувати. Важливо перевірити натяжіння ланцюга. Якщо велосипедист виявляє під час перевірки стану таких велопедалей пошкодження та іржавину, слід їх замінити. Від плавності та частоти рухів елементів трансмісії залежить функціональність велосипеда та безпека велосипедиста. 

Ретельна підготовка велодеталей гарантує комфорт під час майбутнього сезону велопоїздок. 

 

 

Чому варто купити велозапчастини оптом в магазині Вествело

Якщо велодеталі потребують заміни, слід заздалегідь купити нові запчастини. Вони повинні бути насамперед якісними. Власники веломагазинів добре це розуміють і стараються купити велозапчастини оптом від надійних постачальників, яким є Вествело. 

West Velo — досвідчений на ринку велозапчастин постачальник якісної велопродукції. Купити якісні запчастини до велосипеда в магазині Westvelo можна як в роздріб, так і оптом. Асортимент запчастин до велосипеда оптом у нас дуже великий: при тому це ретельно перевірені зносостійкі та якісні велотовари. Ви можете купити запчастини до велосипеда в Івано-Франківськ та в інші міста і регіони Україниз доставленням для різних видів роверів: міських, гірських, спортивних, дитячих. 

 

Можливо, вас зацікавитьЧому варто купувати велосипед аби підтримувати здоровий спосіб життя?

 

Гарантована вигідна оптова купівля велозапчастин в інтернет-магазині Вест вело:

  • в нас низькі ціни на якісну велопродукцію;
  • ми забезпечуємо індивідуальний підхід до усіх клієнтів;
  • в нашому асортименті знайдеться все від сучасних аксесуарів до різних моделей велосипедів;
  • доставлення в нас відбувається вчасно. 

Ви можете замовити у нашому магазині запчастини до велосипедів опт в Рівне та в інших містах й регіонах України. Ми активно співпрацюємо з веломагазинами багато років, постачаємо велозапчастини оптом в Одесу, Київ, Львів, тому якщо ви бажаєте вигідно придбати високоякісні велозапчастини в Харків оптом чи замовити велосипеди та велоаксесуари в Рівне чи Одесу — звертайтеся до Вествело. Асортимент якісних велозапчастин для підготовки до майбутнього весняно-літнього сезону відіграє основну роль, тому вам буде корисно зареєструватись на нашому сайті та зробити замовлення, що стане правильним кроком до розвитку вашого велобізнесу.

keyboard_arrow_up