Як правильно вибрати гірський велосипед в інтернет-магазині: поради Вествело

6 квітня 2023

Гірський велосипед призначений для комфортної та зручної позашляхової їзди, проте це універсальний вид транспорту, адже його можна використовувати й для інших випадків. Залежно від особливостей амортизації та різних інших характеристик розділяють декілька видів МТБ. Якщо ви хочете купити велосипед, гірський «позашляховик» буде дуже корисним для їзди по складній місцевості, бездоріжжю з чергуванням комфортного катання по місту. Це гарний приклад для велоспорту, а вибір гірського велосипеда залежить від конкретних потреб людини та відповідного стилю їзди.

Проте ви можете сумніватися, що вибрати та замовити МТБ без помилок в інтернет-магазині взагалі можливо. Саме для цього постачальник велосипедів Westvelo пропонує корисні поради, які полегшують вибір та гарантують можливість правильно підібрати МТБ онлайн.

гірський велосипед вествело

Як вибрати велосипед: Westvelo надає рекомендації

Вествело — інтернет-магазин з великим асортиментом різноманітних моделей байків, де зручно вибирати транспорт як для дорослих, так і для підлітків та дітей. В нас також представлено великий вибір запчастин, інструментів та автохімії — а це гарантія, що кожен користувач завжди може якісно доглядати за власним байком. Спочатку ж його треба купити, саме тому пропонуємо інформацію про те, як вибрати велосипед:

велосипед гірський westvelo

  1. Першочергово визначте власні потреби та конкретну мету. Правильний вибір велосипеда починається з того, що покупець розуміє, що саме він планує робити, які дистанції долатиме, який рівень досвіду та їзди має людина. Відразу рекомендуємо визначити бюджет — від цього залежатиме навіть різновид байка — даунхіл, фетбайк чи інший.
  2. З бюджетом та напрямом використання пов’язана важлива складова — рама. Велосипед гірський може мати як карбонову, так і алюмінієву раму. Це якісні матеріали, надійні та міцні. Карбон вважається міцнішим та легшим, проте вартує дорожче.
  3. Розмір рами — важливий аспект. Якщо ви не знаєте, як вибрати велосипед по росту, скористайтеся нашою рекомендацією. Відстань від осі каретки до кінця підсідельної труби вимірюється в дюймах та відповідає таким показникам: малі моделі 15-16 дюймів — на людину зросту від 145 до 165 см, середні — 156-168 см (17 та 18 дюймів), великі — 170-185 см (19, 20 дюймів), наступні для людей великого росту — 180-195 см (це 21 та 22 дюйми). До речі, вибір велосипеда по росту навіть онлайн може бути простим: користуючись інформацією про розмір рами, визначте, чи поміщається ширина долоні над рамою, якби ви стояли з велосипедом між ніг.
  4. З метою вдало купити гірський велосипед на завершення приділіть увагу компонентам байка. Підберіть бажану швидкісну систему (вона допомагає розподіляти зусилля), гальма (від них залежить безпека), проконсультуйтеся про характеристики коліс — ободів та гуми.

Якщо скористатися такими порадами, то в тому, як вибрати велосипед для дорослого онлайн проблеми просто не буде. Наші рекомендації гарантують можливість вдало вибрати МТБ. Обов’язково дотримуйтеся кожного етапу під час вибору, тоді ви гарантовано купуєте комфортний для вас МТБ.

 

Де вигідно та зручно купити гірський велосипед: Вествело — вибір знавців

купити гірський велосипед вествело

 

Якщо ви мрієте про власний байк, але не знаєте, де краще купувати велосипед, варто дізнатись, що Вествело може запропонувати не лише якісний МТБ за вашими параметрами та відповідно бюджету, але також завжди допоможе з деталями та запчастинами. В нашому інтернет-магазині зручно купити гірський велосипед, а допомога кваліфікованих досвідчених консультантів буде вам в пригоді. Ми надаємо професійні поради та консультації, допомагаємо підібрати МТБ за вашими потребами для конкретного стилю їзди та умов катання. Магазин westvelo.com.ua — надійний постачальник байків від перевірених брендів.

keyboard_arrow_up