Як правильно доглядати за трюковим самокатом та зберігати його в ідеальному стані, поради Вествело

20 квітня 2023

Популярні самокати трюкові радують не лише дітей та підлітків, вони подобаються навіть дорослим, адже завдяки цьому транспорту можна навчитися виконувати цікаві трюки, різноманітні стрибки. Звичайний самокат має складнішу конструкцію та важить більше, а це заважає використовувати його для спорту. Проте трюкові моделі потребують особливого догляду за самокатом, який забезпечує надійність та впевненість під час досить екстремальних трюків.

Якщо ви хочете мати міцний кікскутер та залишатися у небезпеці, вам корисно дізнатися про деталі до трюкового самоката, їхні характеристики та особливості догляду за таким транспортом.

 

Де купити самокат для трюків та як правильно його обслуговувати: інформація від Вествело

Головні відмінності кікскутерів — мала вага, надійне кермо, простота конструкції, відсутність зайвих елементів та висока якість спеціально сконструйованих кріплень. Якщо ви вже вирішили купити самокат для трюків та розумієте, як це правильно робити, пропонуємо дізнатися про те, що варто робити потім для підтримки гарного стану вашого новенького транспорту. Інтернет-магазин Вествело пропонує не лише великий асортимент якісних самокатів для трюків, ціни яких вас порадують, а також допоможе у догляді. Щоб кікскутер залишався у гарному стану та не підводив під час трюків:

купити самокат для трюків westvelo

  • Обов’язково переглядайте перед початком катання та виконання стрибків стан гальм, коліс, керма та рами. Наявність будь-якого люфту чи пошкодження є ознакою небезпеки! А якщо вам потрібні деталі до самоката, просто зробіть замовлення на сайті westvelo.com.ua — ми гарантуємо швидку доставку та приємні ціни.
  • А щоб самокати для трюків, замовити які ви також можете по нашому каталогу, завжди були у гарному стані, варто уважно обслуговувати транспорт. Корисно періодично виконувати миття самоката, змащення деталей, регулювання кріплень, вчасну заміну пошкоджених або застарілих елементів.
  • Ще одне корисне правило — відповідальне зберігання. Скільки коштує самокат для трюків, якщо не дотримуватись усіх вимог? В такому випадку, звісно, його вартість зростає, адже користувачі вимушені купувати деталі, які виходять з ладу через неправильний догляд. Отже, варто залишати на тривалий час самокат у сухих провітрюваних приміщеннях без потрапляння прямих сонячних променів та впливу радіаторів опалення. Це допоможе зберегти захисне покриття, матеріал коліс та змащені деталі.

Сучасні трюкові самокати, купити які сьогодні бажають дорослі та підлітки, хлопці та дівчата, даруватимуть задоволення під час використання лише за умов правильного догляду та якісного обслуговування.

 

Як доглядати за самокатом — поради від консультантів Westvelo

самокати для трюків ціни вествело

 

Ласкаво просимо на сайт велосипедів і самокатів Westvelo, де найкращий асортимент товарів, зручний вибір велопродукції та гарні ціни. Наші консультанти завжди підкажуть, як доглядати за самокатом, щоб він дарував виключно позитивний досвід та залишався надійним транспортом. Кікскутери створені для екстремальної їзди, саме тому догляд за ними має бути якісним. Якщо дотримуватися усіх зазначених правил по обслуговуванню та зберіганню від постачальника Вествело, ваш трюковий транспорт завжди буде у гарному стані. Вибрати ж ідеальний для себе варіант або купити деталі до самоката краще в нашому магазині, адже ми розуміємо тонкощі виробництва та особливості кожної моделі.

keyboard_arrow_up