Як правильно доглядати за дитячим самокатом: поради щодо зберігання та догляду від Вествело

21 квітня 2023

Дитячі самокати дуже популярні та розповсюджені. Це улюблений транспорт малечі, школярів та підлітків. Як правило, він міцний та надійний, але погодні умови та тривалість неправильного зберігання, а також відсутність гарного догляду негативно впливають на окремі запчастини до дитячих самокатів та загальний стан транспорту. Щоб дитина могла насолоджуватися катанням кілька сезонів або років, варто дотримуватись деяких правил.

дитячі самокати вест вело

Якщо ви бажаєте купити самокат дитячий, дізнайтеся про рекомендації щодо догляду за транспортом від Вествело

Після того, як батьки вирішили купити самокат дитячий, зробили замовлення та отримали його, вони ретельно оглядають нову модель, аби перевірити її особливості. Проте не кожен дорослий знає, як вибрати дитячий самокат та які періодичні дії варто виконувати, щоб «коник» залишався в гарному стані. Український інтернет-магазин Westvelo має великий багаторічний досвід та пропонує ознайомитися з рекомендаціями по догляду та зберіганню дитячого транспорту:

купити самокат дитячий west velo

  1. Якщо за вікном негода, варто уважно оглянути дитячі самокати. За наявністю деяких забруднень краще використовувати щітку середньої жорсткості або суху чи вологу ганчірку. Не варто «купати» транспорт, адже деякі його деталі зроблені зі сплавів металів. Пам’ятайте: вода, пил і бруд — вороги запчастин.
  2. За умов сильного забруднення можна навіть скористатися водою, але в такому випадку варто розібрати дитячий самокат, купити який ще раз вам точно не захочеться. Розібрані та ретельно промиті елементи повинні якісно просохнути — гарно протріть їх, після чого варто виконати змащення усіх деталей, які рухаються.
  3. Купити дитячий самокат — чудова ідея, але не кожна матуся знає, як за ним доглядати. Фахівці Westvelo допоможуть: безпосередньо перед катанням перевіряйте стан транспорту, звертайте увагу на цілісність запчастин, якість роботи окремих механізмів. Якщо пошкоджено аксесуар, краще його відчепити, якщо важливу деталь — залишайте самокат вдома та замовте новий елемент.
  4. Сезон катання на самокаті дитячому закінчився, і ви думаєте, як зберігати його до наступного року. Потрібне вільне сухе місце, яке провітрюється. Уникайте потрапляння прямих променів сонця та обігріву радіаторами опалення.

Сьогодні можна вибрати та купити дитячий самокат недорого, але доплачувати за пошкоджені деталі ніхто не хоче. Тому варто дотримуватись зазначених правил — і все буде добре. Пам’ятайте, що це також гарантує безпеку вашій дитині під час катання! До речі, уважними треба бути й на вулиці: супроводжуйте дітей, якщо вони лише навчаються, та допомагайте їм вчитися виконувати повороти. Тепер ви знаєте, як правильно доглядати за дитячим самокатом, та можете зробити вдалу покупку.

 

Де вигідно та як правильно вибрати дитячий самокат: Westvelo радо зустрічає нових клієнтів

купити дитячий самокат west velo

Не має значення, для дитини якого віку треба купити новенький транспорт, у будь-якому випадку варто знати, як правильно вибрати дитячий самокат. В цьому вам допоможуть досвідчені консультанти інтернет-магазину westvelo.com.ua. Вони надають корисну докладну інформацію та допомагають зробити вибір. До речі, самокати Вест Вело — це завжди якісні моделі від перевірених роками виробників, при тому асортимент магазину дуже великий. Зверніть увагу, що брендові дитячі самокати, ціна яких у Вествело завжди радує, — це кращий подарунок та відсутність підробок чи неякісних деталей.

Фахівці українського веломагазину раді докладно розповісти про догляд та умови зберігання кожної моделі, адже вони розуміють, що ця інформація дуже корисна. Також наші консультанти підкажуть за запитами клієнтів, які деталі до дитячого самоката варто придбати та як підібрати запчастину, якщо вона пошкоджена.

keyboard_arrow_up