Як обрати дитяче велокрісло за вашими потребами?

27 липня 2023

Велопрогулянки корисні у всіх сенсах, а проводити таким чином час разом з усією родиною ще приємніше. Ви можете поділяти позитивні почуття з дітьми, подарувати їм яскраві емоції, водночас забезпечуючи належний рівень безпеки малечі, якщо користуватиметеся надійним кріслом дитячим на велосипед. Як вибрати найкращу модель за розумною ціною — дізнайтеся від фахівців Вествело.

 

Якісне та зручне дитяче крісло для велосипеда: поради Westvelo

Сьогодні можна придбати дитяче крісло для велосипеда різних видів, серед яких є моделі, що кріпляться на задній частині велосипедів, та ті, що встановлюються попереду. Розглянемо, які технічні особливості пов’язані з зазначеними типами дитячих крісел на велосипед, щоб вам було легше вибрати оптимальний варіант для ваших майбутніх щасливих і комфортних велопрогулянок з дітьми.

дитяче крісло для велосипеда вест вело

Моделі, що кріпляться на раму, можуть монтуватися на кермову трубу ровера або на труби переднього трикутника. Помітна перевага для дитини — гарний огляд, адже дитина сидить перед дорослим. Проте недоліки таких моделей теж помітні:

  • батькам це додає дискомфорту та негативно впливає на маневровість під час керування ровером;
  • подібні моделі маленькі, як правило, мають вузьку спинку, недостатньо комфортні для малечі, а головне — не дуже добре забезпечують безпеку.

Витримати передній велоаксесуар для дитини може вагу, меншу ніж 15 кг. В будь-якому випадку, навантаження на передню частину велосипеда дуже високе. Такий варіант — цілком непоганий для малечі до 4 років за умов повільної їзди по велодоріжках та паркових зонах.

Висококомфортні, безпечні, зручні в кріпленні та користуванні дитячі крісла на велосипед, купити які можна в різних дизайнах, — це моделі, що кріпляться на багажник. Велосидіння цього типу габаритні, вони забезпечені бічним захистом, оснащені підставками для ніг з фіксацією. Такий велоаксесуар краще:

  1. він гарантує високий рівень безпеки навіть за умов падіння велосипеда, адже надійно захищає дитину, тримає її стабільно;
  2. моделі з регулюванням нахилу подарують дитині можливість комфортно відпочити під час поїздки;
  3. м’яку підкладку можна чистити й прати;
  4. витримають такі аксесуари до велосипеда до 22 кг.

Єдиний недолік — відсутність амортизації, що додає дискомфорту, проте якщо їздити по рівному асфальту, проблем не буде.

Ще один варіант від фахівців веломагазину Вествело — моделі крісел, які монтуються на підсідельну трубу. Ідеальне рішення, адже крім високого рівня безпеки аксесуар відрізняється наявністю амортизації. Помітні переваги й основні причини купити велоаксесуари цього виду:

  • надійність кріплення, хоча й здається, ніби дитина «підвисла» в повітрі (насправді, багаторічний досвід користувачів показує, що такі моделі дуже якісні, безпечні та міцні);
  • цей вид крісел містить всі переваги інших моделей, що кріпляться на багажник, з додатковим комфортом і можливістю їздити по складній місцевості;
  • є всі можливості регулювання фіксаторів плюс максимальна вантажність.

дитячі крісла на велосипед купити Westvelo

Чи має така модель недоліки? Може, якщо неправильно її вибрати. Слід приділити увагу наявності належної відстані над колесом і тому, чи встановлюється крісло на раму вашого конкретного велосипеда. Тож треба правильно підібрати велоаксесуари, купити які допоможуть консультанти нашого магазину westvelo.com.ua. Ви можете самостійно замовити цікаву для вас модель, слід лише дотриматись таких рекомендацій:

  1. мінімальний вік дитини для спільних поїздок за допомогою крісла — від 9 місяців, коли малеча вже впевнено сидить;
  2. максимальний — до 22 кг, себто — років до 6-7;
  3. щоб не було потреби знову купувати крісло, обирайте моделі з регулюванням — так дитяче сидіння зростатиме разом з дитиною;
  4. будь-яке крісло чи загалом комплект аксесуарів для велосипеда має бути якісним, а тому обов’язково обирайте моделі від перевірених виробників, що просто зробити в магазині Вествело.

А коли дитина виросте та кататиметься на власному ровері, вам знадобляться аксесуари для дитячих велосипедів, які широко представлені в нашому каталозі.

 

Вест Вело — кращий магазин, де зручно купити аксесуари для велосипеда

Вибір крісла для дітей залежить від різних складових — віку малечі, місцевості, де ви плануєте кататися, наявності й характеристикам фіксаторів тощо. Краще обирати якісні моделі з амортизацією й великим рівнем захисту й безпеки, а це — аксесуари для велосипедів Westvelo, які ми ретельно відбираємо та пропонуємо для наших клієнтів. Ви можете скористатися допомогою консультантів і купити аксесуари для велосипеда, які ідеально підходять для ваших роверів і подарують море яскравих приємних емоцій вашій малечі!

keyboard_arrow_up