Як дитячий самокат стимулює активний спосіб життя у вашої дитини?

23 травня 2023

Фізичний розвиток дитини має рівноправне значення з емоційним та розумовим. Виконання деяких періодичних фізичних вправ та активне проведення часу на вулицях і в парках — запорука гарного здоров’я та правильного розвитку м’язів, кісток. А покращити координацію рухів та навчити балансу допоможе катання на самокатах для дітей. Чому варто вибрати саме такий транспорт та як це зробити правильно — відповідають фахівці магазину Вествело.

 

Чим корисний самокат для дівчинки та хлопчиків та які поради надає Вествело

самокат дитячий купити вествело

Діти люблять стрибати, бігати та гратися в активні ігри, проте малятам, які ще не мають власної компанії та гуляють з батьками, можна допомогти у фізичному розвитку. Для цього краще купити дитячий самокат для дівчаток та хлопчиків. Сьогодні можна без проблем підібрати красиві моделі на будь-який смак та колір, щоб транспорт сподобався безпосередньо дитині — тоді й кататися вона точно захоче.

Нумо підкреслимо корисні переваги катання на самокаті дитячому:

  1. крім навчання рівноваги та позитивного впливу на координацію рухів дитини варто зазначити поступове набуття навичок контролю над власним тілом;
  2. самокат — дитячий легкий транспорт, який змушує виконувати постійні рухи, а саме це й зміцнює м’язи, робить їх здоровити, розвинутими;
  3. з боку психології самокат для малих дітей також корисний — катання тренує самодисципліну та витривалість, додає впевненості, привчає до уважності.

От скільки позитивних наслідків від простого катання на самокатах для найменших дітей! А додатково малеча отримує задоволення від можливості долати простір самостійно, хоча спочатку, безумовно, в цьому повинні допомагати батьки. Як же вибрати дитячі самокати для хлопчиків та дівчат? Розберімось, як це правильно зробити:

  • для найменших краще купувати спеціальні моделі з ручкою, якою батьки допомагають керувати транспортом;
  • також ліпше починати навчання з триколісних дитячих самокатів, купити які завжди можна на сайті westvelo.com.ua;
  • під час вибору звертайте увагу на вік та ріст дитини, обираючи відповідні моделі транспорту, щоб дитині було комфортно;
  • приділіть увагу наявності гальма, підніжки для безпеки та зручності користування, розміру коліс (для малих дітей купують частіше найпростіші моделі);
  • для старших дівчат та хлопців, навіть якщо вони не мали досвіду катання, можна замовити звичайний самокат з регулюванням висоти керма.

Якщо ж вам потрібна допомога в тому, щоб купити самокат для дитини правильно, просто звертайтеся до менеджерів Вествело, які завжди готові надати всю корисну та потрібну інформацію.

 купити дитячий самокат westvelo

Якісний самокат дитячий купити краще в магазині Westvelo

Якщо батьки приділяють особливу увагу фізичному розвитку дитини, це дуже добре. Для зміцнення здоров’я та навчання гарної координації краще підійде самокат дитячий, купити який можна для найменших дітей, що не мали досвіду катання. В нашому магазині є будь-які моделі для хлопців та дівчат різного віку (дорослі також можуть замовити колісний транспорт, адже разом кататися веселіше). Westvelo — самокати гарної якості від перевірених нами брендів. В нас багатий асортимент і зручні умови оплати замовлень. До речі, вам також сподобаються ціни на дитячі самокати магазину Вествело, тому просто переходьте за посиланням westvelo.com.ua, щоб вибрати ідеальний для дитини транспорт.

keyboard_arrow_up