Дитячі велосипеди та самокати: як обрати найкращий транспорт для комфорту та безпеки?

20 березня 2023

Дитячий транспорт дарує малечі задоволення. Позитивні емоції в поєднанні з користю фізичного розвитку та перебуванням на свіжому повітрі — це головні причини купити дитячий велосипед чи вибрати самокат або велобіг. Будь-який варіант — гарний подарунок, який буде улюбленим для проведення часу на вулиці. Дитячі велосипеди — це активність рухів, правильний розвиток м’язів та загалом покращення здоров’я.

дитячий велосипед вествело

Під час бажання купити дитячий велосипед Вествело рекомендує звернути увагу на різноманіття транспорту

Ще у 21 сторіччі не кожна дитина мала можливість кататися на самокаті, а виробники дитячого транспорту пропонували схожі моделі роверів. Сьогодні існує багато цікавих видів, кожен з яких можна замовити в інтернет-магазині Вествело. Саме тут можна вибрати та купити дитячий велосипед, підібрати самокат відповідно віку та придбати велобіги. Постачальник рекомендує ознайомитися з характеристиками та цікавими особливостями видів дитячого транспорту:

купити дитячого велосипеда westvelo

  • Триколісний дитячий велосипед — зручна модель для безпечного користування та отримання позитивних емоцій. Виробники пропонують чудові варіанти для малечі — дитячі триколісні велосипеди з ручкою: батьки можуть керувати транспортом, поки дитина просто сидить та відпочиває. Такий простий ровер — вибір для знайомства, навчання. Дитина швидко розуміє тактику керування та незабаром починає самостійно рухатись, набираючи швидкість та корисний досвід. Також можна купити триколісний велосипед з кошиком та іншими креативними аксесуарами для підвищення комфорту.
  • Дитячий велобіг — транспорт без педалей. Малеча вчиться рівноваги, вона самостійно починає розуміти, як прості рухи та дії ніг і рук впливають на керування. Можна купити велобіг дитячий для хлопців та дівчат від 2,5-3 років та вибрати моделі будь-якого дизайну.
  • Двоколісні велосипеди від веломагазина Westvelo — гарний варіант для досвідчених користувачів, але існують моделі з додатковими колесами для початківців. Через деякий час можна прибрати додаткові елементи та подарувати дитині можливість кататися самостійно.
  • Дитячі самокати — дуже популярний вид транспорту. Виробники пропонують моделі з різною кількістю коліс, що прямо залежить від віку дитини. Наприклад, самокат з 4 або 3 колесами гарантує безпеку під час першого досвіду та навчання. Двоколісні варіанти підходять досвідченим дітям, які вже впевнено рухаються та самостійно долають великі простори.

Не поспішайте купувати самокат дитячий, якщо ваша дитина ще не мала відповідного досвіду. Найкращий варіант для малечі — велосипед дитячий триколісний. З часом його можна доповнити безпечною моделлю самокатів, потім варто замовити велобіг, а вже досвідчена дитина із задоволенням почне їздити на двоколісному велосипеді.

 

Коли настав час вибрати дитячі самокати, велобіги та триколісні ровери, треба згадати про захист: пропозиції Westvelo

велосипед купити дитячий вествело

Турботливі батьки добре розуміють, як важливо забезпечити дитину додатковими захисними аксесуарами для щасливої та безпечної їзди на транспорті. Саме тому варто не лише вибрати якісні дитячі самокати, гарні велобіги та зручні триколісні ровери, а також замовити на сайті westvelo.com.ua базовий захисний комплект. До нього входять:

  1. шоломи з висококласних матеріалів з ремінцями для кріплення та регуляції розміру, а також наявною вентиляцією;
  2. міцні захисні наколінники з надійною системою кріплення;
  3. відповідні налокітники та окремий спеціальний захист зап’ясть — рукавички.

Такий комплект гарантує безпеку навіть під час падіння, адже міцні матеріали надійно захищають усі відповідні частини тіла. Якісний самокат дитячий триколісний разом із захисним комплектом можна вибрати та замовити в магазині Ветсвело.

 

Westvelo — найкращий ровер для дітей та багатий асортимент аксесуарів

Батьки, які вже активно планують купити дитячий самокат недорого або замовити ровер для дітей від 3 років, звертаються до каталогу відомого в Україні постачальника велотоварів — Вествело. Саме тут найкращий вибір транспорту — великий асортимент колісних моделей, корисних та цікавих аксесуарів. Інтернет-магазин пропонує за вигідною ціною замовити будь-який вид ровера за потребами клієнтів, а консультанти завжди допоможуть зробити вибір. Тут можна купити якісні велозапчастини: Вест вело гарантує наявність необхідних елементів та швидку доставку замовлень. А вам залишилося вибрати велосипед та купити дитячий комплект для безпечного користування.

keyboard_arrow_up