Дитячі самокати для малюків: які відмінності від моделей для старших дітей

21 березня 2023

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина з користю проводила свій час, адже їзда на самокатах позитивно впливає на фізичний розвиток, постачальник велотоварів Westwelo пропонує дитячі самокати від перевірених виробників. Цікаві моделі сподобаються як батькам, так і маленьким дівчатам та хлопцям.

 

Найкращі види для малечі: самокат дитячий триколісний та моделі з сидінням — поради від Вествело

Головна відмінність транспорту для найменших дітей — конструкція, яка гарантує безпеку, захищає від падіння, має контрольоване керування. Забезпечують ці умови такі моделі як самокат дитячий триколісний — він стійкий завдяки наявності додаткового колеса, а також самокат дитячий з сидінням — дитина може відпочити, навантаження знижено.

Звичайні моделі, якими користуються старші або діти з досвідом катання, мають два колеса, більшу вагу та загалом розроблені для самостійного керування та їзди без допомоги. Подібний самокат дитячий не підходить для освоєння хлопцями та дівчатами 2-3 років.

Постачальник якісних велотоварів Вест Вело пропонує рекомендації до вибору транспорту для малечі:

самокат дитячий вествело

  • Діти від 2 років. Починаючи з цього віку дитина може навчатися кататися. Дитячі самокати для хлопчиків та дівчат від 2 років мають 3 або 4 колеса, найменшу вагу завдяки виробництву моделей з міцного легкого пластику. Вони стабільні на дорозі. Наявність сидіння гарантує зменшення навантаження на ноги. Діти можуть сісти та відпочити. Додаткову страховку виконує ручка, за допомогою якої батьки керують транспортом.
  • Діти 3-4 років. Для них можна купити дитячий самокат без ручки та сидіння, адже діти вже як правило вміють тримати рівновагу. Безпеку та стійкість гарантують три колеса. Сьогодні популярні моделі з керуванням за допомогою нахилу керма — подібна тактика швидко засвоюється дітьми. Повороти при тому більш безпечні. Матеріал триколісних моделей — пластик, а двоколісний дитячий самокат може вироблятися зі сплавів легких міцних металів.
  • Діти 5-7 років. Якщо дитина має досвід, сміливо можна купувати двоколісні самокати. Проте для усіх, хто в цьому віці лише починає навчатися, варто все ж таки купити самокат дитячий з 3 колесами. Матеріал — легкий алюмінієвий сплав, як вже зазначено раніше.

А діти від 7 років можуть їздити на стандартних двоколісних моделях, при тому батьки можуть вибрати цікаве рішення для конкретного напряму та стилю катання. Наприклад, Вествело пропонує купити самокат для дитини для міських прогулянок, їзди по бездоріжжю, а також — трюкові моделі. Транспорт може бути з легкого сплаву або сталі, його головна відмінність — наявність регулювання висоти керма, що гарантує можливість використовувати самокат кілька років.

Ціна дитячого самоката залежить від великої кількості параметрів: це й матеріал, і наявність додаткових елементів, і вік дитини. Вествело пропонує великий вибір моделей на будь-який смак та за будь-якої вартості. Тут можна самокат дитячий купити за віком дуже вигідно.

купити самокат дитячий westvelo

Головні аспекти вибору:

  1. зріст та вік дитини;
  2. кількість коліс;
  3. наявність потрібних саме для вас елементів — сидіння, кошика, ручки;
  4. вага моделі;
  5. наявність або відсутність регулювання висоти керма відповідно готовності дитини кататися самостійно;
  6. важливе додаткове оснащення — гальма та їх тип, гріпси на ручках керма.

Тепер ви знаєте, як вибрати самокат для дитини відповідно власним запитам та віку малечі. А широкий асортимент та професійну допомогу гарантує магазин велотоварів Вествело.

 

Магазин Westvelo: тут можна купити самокат дитячий за будь-якими побажаннями

купити дитячий самокат westvelo

 

Прямий постачальник велосипедів, аксесуарів, самокатів та інструментів для ремонту та догляду за колісним транспортом пропонує великий асортимент та зручний каталог, де можна швидко підібрати та купити самокат дитячий від перевірених виробників. В магазині westvelo.com.ua є моделі для наймолодших, для дітей 5 чи 7 років, а також для підлітків. Тут можна купити трюкові самокати, які сьогодні дуже популярні, а також — замовити дорослу модель, адже кататися разом удвічі веселіше. Ласкаво просимо до сайту інтернет-магазину, де легко вибрати самокати дитячі для дівчинки та хлопця від 2 років і старших!

keyboard_arrow_up