Чому велобіг є ідеальним вибором для першого дитячого велосипеда

7 квітня 2023

Що дарує дитині неймовірне задоволення та відмінні емоції? Звісно, це їзда на велосипеді. Якщо ж вашій дитині ще рано кататися на такому транспорті, але вона мріє навчатися, ви можете сприяти фізичному розвитку малечі та подарувати їй позитивний досвід в інший спосіб: купити велобіг. Це легкий та зручний транспорт, який буде найкращим для початківців, адже сучасний біговел не має педалей та гарантує безпеку. Це ідеальний засіб для плавного поступового переходу до першого дитячого велосипеду.

вело біг ветсвело

Вибір батьків: велобіг дитячий в магазині Вествело

Команда постачальника дитячих велосипедів ВестВело рекомендує вибрати саме велобіг дитячий для навчання керування та отримання виключно корисного та ефективного досвіду. Подібний транспорт схожий на ровер, але він не має ланцюга та педалей, рух виконується за допомогою ніг — дитина стабільно та безпечно тримається на землі, відштовхуючись від поверхні.

Велобіг — маленький транспорт з кермом та сидінням. Розмір його коліс гарантує можливість досить швидко їхати. При тому дитина спирається на землю, що робить батьків впевненими в безпеці. Дитячий біговел має невелику вагу та як правило виконаний в гарному стилі. Це найкращий транспорт для:

велобіг дитячий westvelo

  • навчання керування;
  • розуміння процесу виконання поворотів;
  • фізичного розвитку при стовідсоткової безпеки;
  • корисного перебування на свіжому повітрі.

Велобіг допомагає навчитися балансу та координації рухів. Вже після першої проби дитина розуміє тонкощі процесу та починає вільно їхати. А досвідченій дитині, яка майстерно та впевнено керує велобігом, можна вже підібрати в магазині Вествело найкращі велосипеди для дітей.

Коли ви замовите дитячий біговел, почніть вчити дитину їздити:

  1. покажіть, як виконується керування — що треба робити з кермом;
  2. хай дитина почне тренуватись та виконувати перші кроки — наче як все заново, коли починала ходити;
  3. на цьому етапі звертайте увагу, як дитина розуміє рівновагу;
  4. далі можна поступово розвивати швидкість та починати підіймати ніжки.

Під час навчання підтримайте дитину та хваліть її за гарні результати! За кілька місяців чи пару років вже можна починати думати, як вибрати велосипед для дитини, а допоможуть в цьому консультанти інтернет-магазину роверів та велозапчатин WestVelo.

 

Як правильно вибрати дитячий біговел?

біговел вествело

Турботливі батьки завжди цікавляться, який велосипед купити дитині та як вибрати перший дитячий біговел. Професійна команда Вествело пропонує корисні рекомендації та поради:

  • Важливі характеристики — розмір та вага транспорту. Він має бути легким, щоб дитині було зручно керувати. Розмір відповідає росту дитині.
  • Конструкція проста, жодна модель не містить нічого зайвого. Проте важливо придбати елементи захисту — шоломи та наколінники.
  • Матеріали, з яких зроблено велобіг, мають бути якісними, надійними. Як правило, рама покрита красивими захисними фарбами, кермо має зручне демпферне покриття, а сидіння — фізіологічно правильну форму.

Велобіги та дитячі ровери, ціни яких порадують кожного батька, широко представлено в магазині Вествело, де вам допоможуть зробити правильний вибір.

 

В інтернет-маркеті Westvelo зручно та вигідно купити велобіг

Біговел — найкращий транспорт для знайомства з керуванням, переходу до справжнього ровера з педалями. Це ідеальний варіант для навчання, який подарує дитині позитивні емоції та сприятиме фізичному розвитку. А вибрати перший транспорт варто в найкращому за асортиментом та сервісом в онлайн-магазині westvelo.com.ua. Саме тут ви завжди можете підібрати велобіг та велосипед, купити дитячий байк відповідно власному бюджету та побажанням. Наша команда з задоволенням допоможе зробити вибір та порекомендує корисні аксесуари. Вествело пропонує зручні умови оплати замовлень та гарантує швидку надійну доставку.

keyboard_arrow_up