Чому важливо вчасно замінювати покришки на мотоциклах? - WEST VELO

17 липня 2024

Безпека та продуктивність байка безпосередньо залежать від того, у якому стані знаходиться резина для мотоцикла. Розгляньмо, чому мото гума вимагає періодичної заміни та як вона впливає на процес кермування байком. Також дізнаймося, до чого може призвести нехтування періодичною заміною мотопокришок та яку небезпеку воно несе.

Купити мотопокришку для мотоцикла в інтернет-магазині Вествело

Чому покришки на мотоцикл впливають на безпеку руху?

Важливим елементом безпеки байкера вважається резина на мото. Від її стану залежать не лише амортизувальні властивості, а й зчеплення з дорожнім покриттям. Не нехтуйте вчасною заміною мото гуми з наступних причин:

  • Коли резина на мото зношена, протектор стає оголеним і відповідно не гарантує стійкого зчеплення з дорогою. Також такі покришки на мотоцикл несуть неабияку небезпеку у період опадів і снігів, коли поверхня слизька. Вони можуть призвести до заносу та перекидання байка.
  • Купити покришку на мото варто і тому, що цей елемент байка здатний мінімізувати гальмівний шлях, що теж є запорукою безпеки. Зношені мото шини навіть у період гальмування продовжують рухатись, що може призвести до дорожньо-транспортної пригоди.
  • Коли здійснювати вчасну заміну мото покришок, вам вдасться уникнути їх розриву, що є особливо небезпечним для байкерів при катанні на високій швидкості.
  • Купити мотошину та встановити її на байк необхідно тому, що вона забезпечує покращене маневрування та стабільність. А це відіграє дуже важливу роль як при спортивному, так і щоденному катанні.
  • Вчасна заміна мото покришок сприяє покращенню паливної ефективності байка, внаслідок чого мінімізується опір кочення. Якщо ви вирішите купити мото покришки та їх встановити, то зможете частково заощадити кошти на пальному.
  • Коли резина на мото зношена, це може призвести до виходу з ладу суміжних деталей байка. А ремонт, як відомо, обійдеться значно дорожче, аніж вчасна заміна мото шин.

Замовити покришку для мотоцикла в магазині Вест Вело

Якщо ви маєте намір купити моторезину і забезпечити собі безпеку, а байку - тривалий термін служби, для оформлення замовлення оберіть інтернет-магазин мототоварів WESTVELO. В каталозі представлена мото гума різних діаметрів і ширини, тому вам вдасться обрати відповідну до своєї моделі мотоцикла.

Купити мото гуму в онлайн-магазині Westvelo

Хочете купити резину на мотоцикл за доступними цінами відмінної якості? До вашої уваги наш інтернет-магазин WestVelo!

Пропонується великий вибір покришок для мото різних розмірів в онлайн-магазині WestVelo, а сформувати замовлення у нас вам варто тому, що:

  1. співпрацюючи з провідними брендами, ми продаємо товари відмінної якості, що повноцінно виконують усі необхідні функції та відповідають своєму призначенню;
  2. ви маєте можливість замовити мото покришки за доступною ціною на  Вествело, яка жодним чином не впливає на їх якість і надійність;
  3. ми здійснюємо швидке доставлення по всій Україні;
  4. у нас пропонується моторезина оптом для вдалого ведення бізнесу та успішного розширення асортименту вашого мото магазину.

Обирайте надійні покришки для мотоциклів у нашому спецмагазині Вествело і забезпечте собі максимальну безпеку при кермуванні байком. Ми знаємо, яку купити резину на мотоцикл найкраще, адже співпрацюємо з провідними виробниками та перевіреними дилерами. Для детальнішого ознайомлення з важливістю мото шин вам стане у пригоді стаття: “ЯКІ МОТОПОКРИШКИ ПОТРІБНІ ДЛЯ ХОРОШОЇ ТА БЕЗПЕЧНОЇ ЇЗДИ НА МОТОЦИКЛІ?"

keyboard_arrow_up