Чому варто обирати співпрацю з постачальником велозапчастин Вествело?

Ті підприємці, які обирають галузь велотоварів, знають, що важливо приділяти увагу не тільки велосипедам, але й деталям до них. Саме тому Westvelo вже давно користується авторитетом серед оптовиків, адже має величезний досвід на ринку, пропонуючи велозапчастини і велосипеди оптом з 1996 року. За весь цей час ми ніколи не зупинялися у вдосконаленні своєї роботи з клієнтами, будуючи імідж компанії на принципах довіри та надійної комунікації.

купити велосипеди оптом west velo

Чому підприємці закупляють велозапчастини оптом саме у Westvelo?

Купуючи велотовари оптом, підприємців цікавлять декілька речей. Передусім, це – регулярність поставок, прозора комунікація з постачальником та вигідність закупки товару. Зі свого боку, Вествело підходить індивідуально до кожного партнера й враховує особливості робочого процесу всіх клієнтів. Однак є ті переваги, які отримає кожен клієнт від співпраці з нами:

  • велика кількість товару в каталозі - велосипеди Westvelo, велозапчастини, аксесуари та велохімія пропонуються в широкому асортименті в більше, ніж 5000 найменувань товарів, який постійно доповнюється новими актуальними моделями;
  • висока якість товарів - 95% покупців стають нашими постійними клієнтами після здійснення першої покупки – усе завдяки надійності наших товарів. Ми працюємо як з оригінальними брендами, так і закуповуємо якісні копії, адже усі деталі для велосипедів Вествело ретельно перевіряються нашою командою;
  • доступні ціни. Багато підприємців-початківців орієнтуються на недорогі велосипеди, і ми, як оптовий постачальник, завжди готові запропонувати моделі й запчастини до них за доступною вартістю;
  • наявність персональних знижок та бонусів для оптових покупців;
  • зручна, безкоштовна та швидка доставка по країні. Протягом часу здійснення замовлення вам надаються послуги персонального менеджера, який повідомить вам про його оформлення. Велозапчастини купити і отримати в найкоротші терміни ви можете як популярними службами доставки за тарифами перевізника (Нова Пошта, Укрпошта, SAT, Delivery), так і безкоштовно нашим транспортом у межах Західної України;
  • гарантійне обслуговування. Веломагазин надає гарантію на всі категорії товарів і забезпечує повернення або обмін товару впродовж 14 днів після покупки.

Ми слідкуємо за якістю кожного етапу нашої роботи, тому що цінуємо свою відмінну репутацію, без якої неможлива ефективна робота на ринку.

 

Чому в нас завжди можна придбати дешеві велозапчастини?

велозапчастини купити вест вело

Якщо ви – підприємець-початківець, який тільки поринає в галузь велотоварів, то для вас, скоріш за все, постане питання придбати велозапчастини оптом за недорогою вартістю, що дозволить швидко окупити перші бізнес-витрати. Розуміючи потреби своїх покупців, Westvelo пропонує дешеві велозапчастини та велоаксесуари, які користуються попитом серед роздрібних споживачів. Нам легко формувати доступні ціни, адже всі товари ми закуповуємо напряму й маємо довгі відносини з великою кількістю брендів по закупкам їхньої продукції.

Магазин велотоварів Westvelo – помічник у бізнесі, який обов’язково вам допоможе

велозапчастини оптом вествело

Не можете обрати кращі моделі велосипеду для вашого ринку або не знаєте, які варто купити велозапчастини для своєї компанії? Магазин велотоварів кожного дня надає професійні консультації з вибору велотоварів, і наші менеджери залюбки зможуть відповісти на запитання щодо нашого асортименту, строків доставки, способів оплати та логістики.

Щоб стати нашим оптовим клієнтом, вам достатньо зареєструвати власний онлайн-кабінет на сайті westvelo.com.ua або зателефонувати нам за номером +380670090200.

keyboard_arrow_up