Чому гірський велосипед - це оптимальний вибір для повсякденного використання?

22 травня 2023

Мабуть, ви помітили, як швидко розвивається в Україні велоінфраструктура, а пов’язане це зі зростанням попиту на зручний колісний транспорт. Адже велика кількість людей починає використовувати ровери для поїздок на роботу, навчання та й з метою просто гарно провести свій час на свіжому повітрі. Люди поступово починають користуватися велосипедами там, де автівки малоефективні та не можуть подарувати користі для фізичного стану людини. Також сьогодні велика кількість людей приділяє увагу саме гірським велосипедам завдяки високому рівню комфорту таких роверів.

 

Чому для повсякденного використання варто купити велосипед гірський та як його вибрати — відповідає Вествело

гірський велосипед Вествело

Коли у фахівців веломагазину Westvelo запитують, який вид роверів вибрати для щоденного чи частого використання, ми рекомендуємо звернути увагу на цікаві особливості горних велосипедів. Ми пропонуємо усім, хто бажає отримати комфорт, безпеку та стабільність під час повсякденних поїздок, вибрати та купити велосипед гірського типу. Щоб зрозуміти, чому такий вид транспорту вартий вашій увазі, ознайомтеся з переліком переваг горних роверів:

  1. надійна міцність і довговічність матеріалів, що застосовуються для виробництва сучасних моделей;
  2. приваблива універсальність гірських велосипедів, яка підкреслюється можливістю їздити як містом, так і по бездоріжжю — лісовим стежкам, сільським доріжкам, полям тощо;
  3. комфортний розмір коліс, а особливо ширина покришок зі спеціальними протекторами для кращої стабільності на місцевості з різними покриттями та їх відсутністю;
  4. зручність і практичність сідла й керма;
  5. а також додаткова корисна можливість регулювання висоти чи розташування керма й сідла велосипедів гірських під особисті бажання з метою підвищення комфорту.

Головна ж особливість гірських велосипедів — це навіть не ціни, які, до речі, сьогодні доступніші для великої кількості людей, а наявність амортизації, за допомогою якої поглинаються вібрації від їзди по складній місцевості. Існують різні види підвісів, а щоб зрозуміти, який гірський велосипед вибрати конкретно для вас, скористайтеся порадами від досвідчених спеціалістів інтернет-магазину велосипедів ВестВело:

горні велосипеди West velo

  • двопідвіси — варіант з повною амортизацією для їзди по надто складній місцевості, це майже або цілковито спорт;
  • для повсякденного користування частіше обирають хардтейли — сьогодні можна вибрати й купити ровер гірський цього типу з потрібною кількістю швидкостей для вашого комфорту (саме можливість перемикати швидкості й гарантує комфорт, адже за допомогою такого налаштування можна помітно знизити навантаження на тіло);
  • для зручності можна вибрати моделі з різними типами гальм і конкретною формою рами, яка впливає на ефективність та комфортність роверів;
  • головна умова доброї їзди на велосипеді гірського типу — відповідність вашому росту, а тому слід вибирати ровер по висоті так, щоб під час катання ви легко діставали до педалей та керма, не відчуваючи дискомфорту.

До речі, в магазині Вествело можна вибрати гірські велосипеди з колесами всіх популярних розмірів — 26, 27,5 та 29 дюймів. Просто подзвоніть нам і наші консультанти допоможуть підібрати найкращий для вас ровер.

 

Вигідно купити гірський велосипед в магазині Westvelo

гірські велосипеди Вествело

 

 

Отже, популярність роверів дійсно має підстави, адже транспорт з амортизацією та багатошвидкісною системою дозволяє з великим комфортом долати немалі відстані зі складним ландшафтом. Досить велика кількість людей хоче купити гірський велосипед як транспорт для корисних для здоров’я та гарного фізичного стану велопрогулянок. Сумуючи все це можна зробити висновок, що маунтинбайки є дуже хорошим та актуальним видом сучасних роверів. Вибрати ж найкращу модель зручно в магазині westvelo.com.ua, де ви помітите найпривабливіші ціни на гірські велосипеди від надійних виробників. Якщо ж ви не впевнені в тому, що можете підібрати ровер для себе самостійно, наші консультанти допоможуть зробити вибір безпомилково.

keyboard_arrow_up