Cаме час придбати дитині велосипед для першої їзди: від велобіга до трьохколісного. Який ровер дитячий обрати?

21 березня 2024

Весна - ідеальна пора для того, щоб купити ровер дитячий. Завдяки йому, малюк проводитиме більше часу на свіжому повітрі, покращуючи фізичний розвиток. Щоб правильно обрати велосипед дитячий, потрібно враховувати безліч факторів: зріст, вагу, фізичний стан, час експлуатації ровера. Розгляньмо, як правильно купити дитячий велосипед.

ровер дитячий

Велобіг дитячий чи купити велосипед трьохколісний: як обрати відповідний транспорт для малечі?

Для наймолодших у віці від 1.5 років актуально купити велобіг дитячий. Він характеризується доволі простою конструкцією та включає такі елементи: раму, сидіння, кермо та колеса. Такий дитячий транспорт сприяє засвоєнню координації рухів і покращенню рівноваги.

Малюкам від 3 років можна придбати дитячий ровер трьохколісний. Його перевага в тому, що він утримує рівновагу і вважається простим в управлінні. 2 колеса, розташовані позаду, допомагають уникнути перевертання ровера, тому такий транспорт вважається безпечним. Його відмінність від велобігу полягає у наявності педалей і гальмівної системи.

Коли купувати дитині велосипед, а коли - велобіг чи трьохколісний?

купити дитячий велосипед

Досі думаєте, що купити, велосипед трьохколісний чи велобіг, - ми зібрали для вас декілька порад, які допоможуть у процесі вибору:

  1. Велобіг дитячий призначається для наймолодших малюків, які тільки починають досліджувати координацію рухів, намагаються навчитися їздити, відштовхуючись від поверхності ногами. Такий транспорт пропонується в різних стильових виконаннях, його дизайн слід обирати залежно від статі дитини. Доволі яскраво виглядають моделі з зображенням улюблених героїв із мультфільмів. Велобіги бувають 2- та 3-колісними, для початківців ідеально підійде другий варіант, адже він більш стійкий.
  2. Купити недорогі триколіснівелосипеди дитячі варто малюкам від 3 років, коли координація рухів вже добре розвинена. Перш ніж обрати відповідну модель, враховуйте: зріст дитини, вагу, рівень фізичної підготовки. Завжди приділяйте увагу якості збірки: гальмівна система та кермо мають бути надійними, сідло - зручним, а розмір рами повинен відповідати зросту малечі. Дизайн теж відіграє важливу роль, надавайте перевагу яскравому транспорту, який за кольором подобатиметься дитині.

Тепер ви знаєте, коли купувати дитині велосипед, а коли - велобіг. Вибір за вами, що підійде саме вашому малюку в залежності від його віку та фізичного розвитку.

 

 

Купити дитячий велосипед в інтернет-магазині West Velo!

Ми, інтернет-магазин дитячих велосипедів Вест Вело, пропонуємо широкий асортимент велобігів і трьохколісних роверів. До переваг покупки тут належать:

  • величезний вибір дитячого транспорту;
  • відмінні технічні характеристики товарів, адже Westvelo - надійні та якісні велосипеди для дітей;
  • швидке відправлення різними компаніями доставлення, гнучкі умови оплати;
  • можливість замовити дитячі велосипеди оптом з вигодою для власного бізнесу;
  • індивідуальний підхід і повний супровід клієнта, можливість відстежувати замовлення у власному онлайн-кабінеті.

купити ровер дитячий

Якщо ви плануєте купити дитячий велосипед, у Київ і інші міста України доставка виконується відомими компаніями доставлення. Коли бажаєте замовити дитячі велосипеди у Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль і інші західні регіони, їх транспортування здійснюється нашим доставленням. 

Ми рекомендуємо придбати трьохколісний велосипед чи замовити дитячий велобіг недорого на WESTVELO оптом і в роздріб. Завдяки нам, ваша дитина ще веселіше та з більшою користю проводитиме час на вулиці!

 

ОПТОВА СПІВПРАЦЯ

keyboard_arrow_up