Біговел для найменших: як обрати необхідну модель, поради Вествело

22 травня 2023

Ви напевно здивовані тим, як швидко ваша дитина росте: ще вчора вона лише починала повзати, а сьогодні вже мріє про свій перший велосипед. Ви зважили всі за та проти й готові підібрати модель, але не поспішайте: річ у тім, що навчитися користуватися педалями, розуміти їх зв’язок з колесами та одночасно керувати кермом, намагаючись правильно балансувати — дуже не просто. Хоча існує альтернатива — велобіг для малюків. Керування таким транспортом полягає в тому, що дитина виконує відштовхування від поверхні, спираючись ніжками на землю — а це додає впевненості та допомагає зрозуміти балансування.

велобіг від 1 року купити вествело

Велобіг для малюків — чудова альтернатива звичайному велосипеду за рекомендаціями від Westvelo

Велосипед біговел майже традиційний ровер, у якого відсутні ланцюг з педалями. Такий собі мінімалістичний за конструкцією транспорт, принцип керування яким, як вже описано, також відрізняється. Завдяки тому, що дитина, сидячи на сидінні та тримаючись за кермо, може спиратися на землю ніжками, вона почувається більш впевненою. Велобіг для малюків — просто ідеальний варіант для початку навчання їздити на більш серйозному транспорті. До речі, якщо ваша дитина впевнено рухається та добре ходить, ви можете запропонувати для неї велобіг від 1 року. Таким чином ви допоможете малечі розвиватися ще краще.

купити ровер без педалей West velo

Чому дитячий ровер без педаль зручніше? Ось як він перевершує звичайні велосипеди:

  • керування велобігом зрозуміліше, простіше, воно відбувається буквально на інтуїтивному рівні;
  • дитині легше навчитися балансувати;
  • проста конструкція, відсутність зайвих деталей і мала вага — значні переваги.

Ось чому першим транспортом після візочку може бути ровер без педалей. Сьогодні можна знайти та купити дитячий велобіг з 3 колесами чи ручкою для керування батьками — а це гарантує стовідсоткову безпеку. Щоб вибрати модель для вашої дитини, скористайтеся рекомендаціями від постачальника велотоварів Вест вело:

  1. найголовніша умова — відповідність росту дитини висоті конкретній моделі (треба підбирати транспорт так, щоб сидячи дівчата та хлопці могли комфортно торкатися ногами землі та зручно відштовхуватися, а кермо було на комфортній відстані);
  2. ви можете купити ровер без педалей дитячий по типу трансформерів — це моделі з ручками та додатковими колесами для найменших дітей;
  3. приділяйте увагу наявності гальма, підніжки та дзвіночків — це не лише цікаві, а також корисні деталі;
  4. тип матеріалу рами та особливості коліс мають не менше значення — обов’язково звертайте увагу на ці основні елементи велобігів.

Сьогодні можна купити велобіг недорого для найменших дітей, у такий спосіб ви подаруєте дитині власний транспорт, який допоможе розвиватися та стане джерелом гарного настрою. Інтернет-магазин велосипедів Westvelo рекомендує перший час допомагати дитині, перевіряти, чи правильно відрегульована висота керма й сидіння, а також придбати елементи захисту — шоломи, наколінники тощо.

 

Вествело — маркет, де біговел дитячий купити вигідно й зручно

Безпечна та зручна альтернатива звичайного велосипеда дійсно гідна уваги турботливих батьків. Здається зрозумілим, чому сьогодні буквально в кожній родині біговел дитячий купити хочуть навіть для найменших дітей. Такий легкий та практичний, зручний та доступний транспорт стане найкращим для навчання та розвитку. Вибрати дитячий велобіг, купити модель для дівчат та хлопців відповідно їх росту, віку та побажанням у кольорі ви можете по каталогу westvelo.com.ua за кращими в Україні цінами — а це особливо привабливо для батьків. Наші кваліфіковані менеджери допоможуть підібрати модель та нададуть всю необхідну інформацію про кожен цікавий для вас велобіг — перший велосипед для малечі.

keyboard_arrow_up